Kategorier

Produkter
Produkter > 
Side 1 av 12 sider (46 produkter) 1 2 3 4 5  ... Siste
Maxima Glassrekkverk
Maxima Glassrekkverk

Kvalitet – Sikkerhet – Design

Maxima glassrekkverk gir huset ditt et moderne utrykk, og minimale vedlikeholdskostnader. Med et rekkverk montert og levert fra oss, er du sikret en prisgunstig leveranse av høy kvalitet i et flott design. Samtidig kan du være trygg på at alle sikkerhetsnormer er fulgt.

Les mer
Skreddersydde dusjløsninger
Skreddersydde dusjløsninger

Enkelt og elegant
Ønsker du å sette et unikt og personlig preg på baderomsinnredningen din? Vi tilbyr et mangfold av glasstyper og fargekombinasjoner ferdig tilskåret etter oppgitte mål.

Les mer
Sikkerhetsglass
Sikkerhetsglass

Det finnes et variert tilbud i markedet av både sikkerhets- og sikringsglass, som gir hhv. personsikkerhet og sikrer verdier. Bruk av sikkerhets- og sikringsglass endrer ikke glassets energimessige egenskaper vesentlig i forhold til vanlig 2-lags isolerglass. Nesten alle isolerglass med sikkerhets- og sikringsglass kan også oppfylle funksjoner som energisparing, solavskjerming og lydisolering.

Les mer
Skyvedør i dusj - Aquant 40
Skyvedør i dusj - Aquant 40

Den innovative Glass skyvedøren Aquant 40 er et ekte mirakel i den kompakte bruken av plass. Takket være robuste veggbeslag og intelligent forsterkede profiler, er det ikke behov for takfeste, selv med hjøre og U-dusjer. 

Les mer
  • x

© O M Rakvåg AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by Claw Claw